miércoles, 26 de febrero de 2014

PRESENTACIÓ QUERALT EDICIONS (CATALÀ)








Avui us presento a Queralt Edicions, on trobareu una àmplia varietat de llibres educatius; Contes infantils, literatura juvenil, lectura comprensiva, de matemàtiques, per a professors i molt més!!


Tots ells amb unes il · lustracions magnífiques, uns textos grans i clars, fàcils de llegir i molt entretinguts i sobretot carregats de valors que ensenyaran als nostres petits a ser grans persones …



Lectura  Comprensiva


Quadern de Lectura comprensiva que combina lectura i activitats en la mateixa unitat.




Alguns títols que podreu trobar ...


LA BRUIXA MADUIXA





Sinopsi:


 Si que és divertida la bruixa Maduixa. És fantàstica! Li agrada viure al camp i s’ho passa molt bé corrent pels camins. És una bona manera de fer esport!



Valors:


Es vol fomentar en l’educació dels nens i nenes el valor de l’amistat i desmitificar la figura de la bruixa. A l’hora d’escollir un conte per al teu fill és important buscar una obra que combini tant l’entreteniment, sempre necessari per al nen, com el valor pedagògic, imprescindible durant la infància.


LA VENTAFOCS





Sinopsi:


La Ventafocs se sent molt trista i sola. És òrfena de mare i viu amb la madrastra i les seves dues germanastres en una casa molt bonica. Malgrat això, la pobra nena es dedica tot el dia a netejar el que les altres embruten. Però el destí li prepara una sorpresa ben agradable, gràcies a la seva fada.



Valors:


Es vol fomentar en l’educació dels nens el valor de la humilitat i la sinceritat. A l’hora d’escollir un conte per al teu fill és important buscar una obra que combini tant l’entreteniment, sempre necessari per al nen, com el valor pedagògic, imprescindible durant la infància.


 LA RÍNXOLS D' OR




Sinopsi:


 La Rínxols d’Or és una nena preciosa que un dia, desobeint la seva mare, deixa casa seva per entrar dins d’un bosc, on s’acaba perdent. Espantada, intenta buscar el camí de tornada, però, de sobte, es troba davant d’una casa molt bonica.



Valors:


Es vol fomentar en l’educació dels nens i nenes valors tan importants com l’espontaneïtat i l’alegria. A l’hora d’escollir un conte per al teu fill és important buscar una obra que combini tant l’entreteniment, sempre necessari per al nen, com el valor pedagògic, imprescindible durant la infància.




Contes infantils

 

Colors




                 Col·lecció de 4 àlbums il·lustrats (tapa dura) amb els colors com a protagonistes.

 Una il·lustració acurada i elaborada serveix com a extraordinari teló de fons per a uns textos breus i seleccionats que recorren els colors a través de la mirada especial dels nens. Contes per a llegir i ser contats. Per a gaudir i aprendre.




Ratolí blanc





                Amb un text senzill i preciosos dibuixos, els nens es diverteixen mentre treballen les habilitats socials. A través de cada relat aprenen a ser amables, solidaris, que l'amistat és el millor regal, que mereix la pena conrear-la.




Contes per a Aprendre els Números




                 Col·lecció de 12 contes amb els números com a protagonistes.
                Una manera divertida d'entendre la formació de les desenes i la relació que tenen amb les unitats: les diferencies entre nombres parells i imparells, cardinals i ordinals.

 La il·lustració afavoreix la comprensió del text.

Al final de cada conte hi ha unes activitats breus i eficaces per a entendre i aprendre.


L' Abecedari Fantàstic





                 L’ABECEDARI FANTÀSTIC és una col·lecció de 30 contes fantàstics amb els quals es pretén i s’aconsegueix consolidar el coneixement de les lletres que formen part del nostre abecedari. Utilitzant paraules que contenen la lletra que es treballa a cada conte, destacada en color vermell, s’aconsegueix que els nens i nenes aprenguin d’una manera personalitzada i per mitjà d’una trama que enganxa el lector un vocabulari bàsic necessari per a comunicar-se.


 A través d’un caràcter lúdic es treballen els conceptes bàsics de l’aprenentatge. Les il·lustracions, segons els pares i professors que han utilitzat els contes, són espectaculars, i com que es fan servir dues tipografies a cada pàgina (la lletra lligada i la d’impremta), aquests materials esdevenen un recurs molt didàctic, perquè permeten als nens i nenes consolidar ràpidament la utilització i comprensió de les dues tipografies. A més a més, al final de cada conte hi ha tres pàgines amb unes quantes activitats, molt fàcils de resoldre, que encara involucren més els nens i nenes en l’aprenentatge. Tots aquests contes es poden adquirir per separat o conjuntament, presentats dins d’un estoig ideal per a regalar.


 Aquesta col·lecció es dirigeix a nens i nenes de 3 a 8 anys. Són contes per a ser llegits als infants que encara no en saben, per a potenciar la seva comprensió oral, i també perquè els llegeixin els que ja en saben.



L' Aleix i en Rampó




                 Es tracta d’un conjunt de contes en els quals els protagonistes són un nen (l’Aleix) i el seu amic dinosaure (en Rampó).


 El text, en lletra lligada, narra una sèrie d’aventures pròximes a qualsevol alumne que afavoreix que es treballin a l’aula els CENTRES D’INTERÈS (l’escola, el mercat, la platja, el Nadal...) i els
VALORS.


Cada conte potencia una sèrie de valors fonamentals en l’educació de l’alumnat.


 La il·lustració, de molta qualitat, reflecteix fins al més mínim detall el que es narra en el conte.


Les tres últimes pàgines de cada conte contenen activitats de comprensió molt senzilles que serveixen de resum.


 Aquesta col·lecció es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar quan encara no saben llegir, i fins a 7 anys, com a contes per a llegir.


 A les escoles es potencien com a llibres de lectura individualitzats per als més petits i com a materials per a les diverses biblioteques (d’aula, de cicle i de centre).


 Consta de 12 contes que es poden comprar per separat o conjuntament en un estoig.





Conceptes Bàsics




La col·lecció de CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS o oposats, tal com s’anomenen en altres països, són uns materials que ensenyen els coneixements específics necessaris que els nens i nenes han d’adquirir en l’Educació Infantil.


                Tenint en compte que en moltes ocasions aquesta circumstància no es compleix, i atenent la petició de bona part del professorat, l’editorial QUERALT ha desenvolupat aquesta col·lecció de contes, que d’una manera personalitzada afavoreix en els infants l’adquisició i la consolidació d’aquests conceptes bàsics, imprescindibles per al desenvolupament de les competències bàsiques que hauran d’adquirir al llarg dels estudis.


 El text d’aquests contes s’ha imprès en dues tipografies: majúscules i lletra lligada. D’aquesta manera, el lector identifica ràpidament la tipografia amb què normalment aprenen les primeres paraules (majúscules), i la relaciona amb la que utilitzarà a continuació en els primers anys de l’Educació Primària (lletra lligada).


                Aquesta col·lecció està formada per 12 contes fantàstics, amb una magnífica il·lustració molt didàctica que facilita l’adquisició dels objectius i enganxa a la lectura.


 Al final de cada conte hi ha 3 pàgines amb activitats de comprensió.


                Aquests contes es dirigeixen a nens i nenes a partir de 3 anys, perquè els els llegeixin, si encara no saben llegir (d’aquesta manera treballen la comprensió oral), i perquè els llegeixin ells mateixos quan sàpiguen fer-ho.


 Tots aquests contes es poden adquirir per separat o conjuntament, presentats dins d’un estoig ideal per a regalar.





Literatura Juvenil



Alguns títols que podreu trobar ...




L´enigma de la ciutat del metro




Un vell arquitecte decideix construir en secret una ciutat subterrània on s'accedeix per les línies del metro. En Santi i en Jordi, atrets per l'estrany comportament d'un veí, descobreixen la ciutat i entren en contacte amb una sèrie de personatges divertits, excèntrics i misteriosos. Mags, titelles i bestioles surten del metro com els actors d'un conte. Tota l'aventura es complica amb la investigació policial d'un comissari molt curós.



Valors:

Amistat, superació, confiança.



La masia encantada




La masia encantada narra la història d'un nen que se'n va a passar una setmana al poble gironí dels seus avis, i allí, a la masia familiar, comença a adonar-se que en aquella casa hi passa alguna cosa insòlita i inquietant, una "cosa" de la qual no podrà escapar-se fàcilment.


Valors:

Respecte, comprensió, amistat.



Animal de Companyia




A partir de l'anunci d'un gos perdut, en Màrius inventa un joc secret per oblidar-se de la seva soledat de cada tarda quan surt de l'escola. En Màrius i el senyor Gerard, jugadors tots dos, es fan molt bons amics i el joc funciona de primera... fins que algú descobreix el secret i tot és a punt d'espatllar-se. Imaginació i realitat es barregen en una història plena d'humor i tendresa.


Valors:

Afecte, ajuda als altres, amistat.




Quan sigui gran




Els dissabtes no hi ha escola, per això aprofitem el dia per a fer coses diferents, com anar al parc amb els amics i les amigues a jugar amb el monopatí. Malgrat això, en Frederic ha de quedar-se a casa. Ha de fer una redacció molt complicada sobretot perquè encara no sap ben bé què vol ser de gran. Vaja! Consultar als grans no sempre resol els nostres problemes.


Valors:

Presa de decisions, valentia, responsabilitat.





Professors




  • Material disponible
  • Infantil
  • 1er cicle
  • 2on cicle
  • 3er cicle

Matemàtiques bàsiques





Descripció


Col·lecció de 18 quaderns basats en els fonaments bàsics de l’educació de les matemàtiques a Primària. En tots els quaderns es combinen els exercicis de números i operacions, problemes i formes geomètriques i mesures. La progressió de les activitats permet seguir un ensenyament personalitzat.



Valors

Potencien el raonament lògic i el càlcul mental, fan pensar als nens i nenes i, alhora, els motiven i diverteixen. A través de les matemàtiques s’aprendrà a apreciar la tolerància, l’amistat i també el valor de l’esforç.




Visita el blog de Queralt, on trobaràs jocs educatius…




















Tot això i molt més ho podreu trobar a la seva pàgina web












Avui us parlaré una mica a prop d'alguns dels títols que trobareu entre els seus contes infantils ...


LÀleix i en Rampó tenen una missió

L`abecedari fantástic; En Gibert el geperut

L´abecedari fantástic; On és en Dodo?

Contes sobre conceptes básics; El secret de la Carlota (molt/poc)

Contes per aprenderé els números; La familia del 0 i la pirámide de llibres.

Les històries que narren aquests contes estan plenes d'emoció i sentiments, , però a més estan carregades de valors fonamentals (l'amistat, el respecte ...) pel que els vostres fills no només aprendran conceptes bàsics, números, l'abecedari, .. . sinó que aprenen a ser persones amb una integritat i uns valors que els enriquiran molt més com a persones que els mers coneixements, per això, a més de la qualitat dels seus contes, les seves il · lustracions meravelloses, la còmoda lectura de les seves lletres i la fàcil comprensió dels seus textos és pel que recomano els contes de Queralt Edicions, més que els seus il · lustracions a pàgina completa entre les que inclouen els textos em sembla una forma molt agradarble de submergir als petits en un món de fantasia i diversió en el qual aprenen gairebé sense adonar-se'n.
















visita la seva pàgina web

3 comentarios:

  1. muy buen método para aprender para los peques!

    ResponderEliminar
  2. Hace poco conoci esta pagina y tengo que decir que tiene una coleccion de libros fantasticos e ideales para los mas peques de la casa empiezen a tomar ejemplo a las cosas ( la importancia de lavarse los dientes, la ducha, como compartir las cosas con las personas....). Hay varios que me gustaria leerlos :)

    ResponderEliminar
  3. por cierto, me olvidaba comentar, lo mejor de estos libros es que el idioma es en catalan. Muy pocas ediciones hacen publicaciones como estas.

    ResponderEliminar